utorak, 2. listopada 2012.

Ima svašta

S vremena na vrijeme dođe na red blog o svemu i svačemu aktualnom u životu. Slijedi jedan takav :)

Počela je druga sezona Masterchefa :D Prošlu sam gledala stalnoooo, svaku epizodu! I bilo mi je super drago da je Šime pobijedio, inače moj kolega s faksa i dečko od frendice. Ove godine nemam favorita, tek je počelo, ali sigurno će mi netko biti simpatičan i kreativan i dobar kuhar. Pitali su me tata i dečko što se nisam ja prijavila. Iskreno, bilo bi mi to fora, ali sam prevelika tremašica da bih uspjela u svom tom stresu kojemu su tamo izloženi. Bitno da sam svojim bližnjima Masterchef :)

U ponedjeljak se selim u drugi stan. Moramo van iz ovog lijepog (šmrc) jer se gazdaričina kćer želi useliti. Nakon ponovnih stresova oko zvanja oglasa, dogovora s vlasnicima i razgledavanja po cijelom Zagrebu, uspjeli smo naći stan u zgradi do naše, hehe. Lijep mi je, samo me ubija to čišćenje i razmiještanje. Koliko god stan bio očuvan i ok, moram ja sve preribati i prečistiti inače se ne mogu opustiti. Da mi samo vidite nokte :/ Živjet ću s jednom od cimerica s kojom sad živim ( Girlygirliness ide živjeti sa sestrom :( ) i bratom. Mislim da će nam biti ok :) Kad se uselim i sve uredim dobit ćete virtualnu šetnju stanom :)

Prije tjedan dana sam igrala nagradnu igru na Woohoo. hr i osvojila pregačicu od BooPie <3 :) Preslatka je! Sad mogu biti fensi dok kuham :) 


Ebay je takooooo spooooooor. Stigla mi je tek jedna ogrlica i slušalice za ipod. A ostalo nikako da dođe. Prošlo je već 40 dana otkad sam naručila i ništa :( Kad sve dođe (ako dođe) bude post o tome :)

U brizi sam zbog diplomskog. Priča se da nam neće dati diplomirati, nama bolonjcima koji smo prije 2 godine dali zadnji ispit :( A "starim" studentima su produljili još jednu godinu. Ne kužim, kome mi smetamo na faksu, kad i nismo tamo, diplomske pišemo doma i po knjižnicama. Nadam se da će se to pozitivno riješiti, makar i uz plaćanje. Di mi je pamet bila!

Dečko je kupio auto od frenda :) Već vidim neke kratke izletiće po Hrvatskoj, a možda se odvažimo i negdje van. Spominjao je da bismo prije Božića mogli negdje, kao što smo lani bili u Budimpešti. Joj da bar, obožavam s njim putovati :)

Za 20 dana nam je druga godišnjica veze <3 Ne mogu vjerovati da vrijeme tako brzo prolazi i da smo toliko zajedno. Znam da je fraza, ali osjećam se kao da ga znam puno duže. Sazreli smo u vezi i znamo sve jedno o drugome, opušteni smo jedno s drugim i ništa nam nije nepoznanica, nema ustručavanja. A ljubav je na razini visokoj :)

Neki dan sam bila na kavi s tri frendice iz srednje i bilo je baš zabavno. Prošlo više od 7 godina od kraja srednje i drago mi je da se još uvijek čujemo i vidimo iako su one u Karlovcu. Promijenile smo se sve četiri, prvo po fizičkom izgledu, a onda i po ponašanju i nazorima. T je sada plavuša skoro kratke kose, zaljubljenica u kuhanje i slastičarenje, S je od alternativke postala šminkerica, a A razmišlja o životu s dečkom u Rijeci. Eh to vrijeme :)

Sad kad sam vas apdejtala događajima iz svog života, idem pod tuš i gledat Masterchef :) Nadam se da će što manje pokazivati onu jednu natjecateljicu koja se stalnooooo krevelji na sve živo, pa mi je malo iritantna :P

I da, što mislite o ovim cipelama? Razmišljam da ih kupim, sviđaju mi se, ali nisam sigurna jesu li za mene :/


Broj komentara: 11:

  1. Taman da ću upaliti TV i pogledati Masterchef... meni je trenutno favorit Nikola.. mislim da je najmlađi dečko u igri i presladak je :D hehehe... a za ebay se samo malo strpi i doći će ti... sretno sa selidbom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Večeras ću pozorno gledati i pokušati naći favorita :D Hvala!

      Izbriši
  2. Jooj, selidba..mene tek ceka trazenje stana (sad kad spuste cene, jer se prvi talas studenata uselio :))
    Srecno sa diplomiranjem!!

    OdgovoriIzbriši
  3. cipele mi se sviđaju, ali ne znam jesam li ja mjerodavna, ja jako volim oxfordice:)

    krasna ti je pregača, sretno s useljenjem!

    OdgovoriIzbriši
  4. Masterchef se čuje u pozadini, brat gleda :D

    Selidbe ne volim, možda zato što sam svaki put morala mijenjati i školu.. bar ne ideš daleko :D

    Ti si dakle ta koja je pokupila pregaču.. vidjela sam nagradnu igru, ali nisam sudjelovala.. ipak nisam zagrižena za kuhinju, pa reko, nek ju osvoji netko tko to voli :D

    Muke po ebayu i čekanju paketića.. poznato -.-
    Ja sam trenutno na odvikavanju.. već mjesec dana nisam ništa naručila :D me proud :D

    I ja se veselim autu svog dečka koji ćemo još morati čekati.. al nema veze :D strpljenja s njim.. od mene ionako nikad vozača. A onda izletići.. fun fun fun :D

    Što se tiče ekipe iz srednje.. iz srednje sam izašla prije 3 godine, ali mi se čini kao da je više godina. Dosta cura se već udalo, jedna ima dijete već.. sve mi nekako brzo ide.

    Ugl.. raspisala sam se..mislim da sam sve obuhvatila :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni su slatke cipele :)

    A što se promjena tiče uvijek mi je draže vidjeti ljude koji napreduju i razvijaju se od onih koje sretneš nakon 5 godina a oni još uvijek u istim djetinjastim spikama, ne mrdaju iz ranih dvadesetih.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam u fazi kada sve o čemu pričaš daaaaavno bilo:diplomski,seobe kao podstanar,auto,dečko,ljubav....Kako to vrijeme leti.Mogu ti reći da ćeš prije nego i misliš ,diplomirati,udati se,roditi ,kupiti svoju kuću(stan),voziti vlastiti auto,o ljubavi(tebi želim sve najbolje-nek` traje vječno) i pitati se kuda su te godine tako brzo prošle.Sada kad pročitam što sam sve nabrojala, za sve ovo i treba koja godinica, ali ne i cijela vječnost ( pa nisam ja toooliko stara!).Cipele:imam iste takve ,ali smeđe i jako sam zadovoljna,nisu bile skupe,udobne,pašu na sve ,jedino malo previše "lupaju" a lijena sam otići promijeniti potplate.Valjda te nisam obeshrabrila glede kupovine istih...Ja se osjećam još jaaako mlada i tako se nosim(he,he) stoga kupuj!I uživaj u putovanjma sa svojm dragim:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ako ikad budeš u Masterchefu ima da kažeš na blogu pa da te pratimo!
    Pregačica je super kjut. Jee za auto i roadtripove, onaj moj i ja koristimo svaku priliku da negdje idemo. Sretno s useljenjem i držim fige s faksom, i kod nas su bolonjce dosta zezali. Meni su cipelice fine i ono što se kaže versatile :),sad je sve do tebe, ja bih ih nosila i s većom petom.

    OdgovoriIzbriši
  8. Cipelice su slatke,ali svakako tvoja je zadnja u vezi njih..sretno sa selidbom,uhh nezgodna je,..u svakom slučaju uživaj u svemu što te veseli:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja i dalje redovito pratim Masterchef. Za sad su mi favoriti naši Međimurci, posebno onaj mlađi.. mislim da se zove Nikola.. i jedna mlada cura mi je još simpatična pa i za nju navijam.. ne mogu se sjetiti kako se zove.. Ako se kad prijaviš obavijesti nas! I ja sam inače kao i ti, prevelika tremašica i to bi me spriječilo kod prijave.. ako ništa drugo, dobro si rekla - bar smo Masterchefovi onima koji nas vole :)
    Što se fakulteta tiče, i ja sam bila bolonjac, sve sam rješavala na vrijeme, nije mi se dalo na ispite.. pa ti ne znam što savjetovati.. jedino što mogu je držati ti fige da sve bude ok :)
    Ebay.. uh.. imam spremljeno milijun linkova.. ali nikako da se odvažim napraviti karticu i paypal i da krenem s kupovinom.. bojim se carina i tih gluposti..
    I sretna vam godišnjica.. kad se sjetim naše druge godišnjice, uh, a sad je već i peta prošla.. vrijeme stvarno leti brzo kad imaš nekoga koga voliš..
    Cipelice nisu moj stil ali nisu ni loše.. važno je da su udobne!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...