srijeda, 15. svibnja 2013.

Slučajno hrabra

Danas sam doživjela čudan osjećaj :)


Vozila sam se bajkom od dečka preko Vukovarske i već je polako išlo ka sumraku. Vozila sam dosta brzo i nisam uopće skužila da se ispred mene nalaze stepenice, zajurila sam se misleći da je to ona kosina.

Onda mi je sinulo da se tumbam po stepenicama u punoj brzini i prije nego sam se ustrtarila, već sam ih prošla. 


Osjećala sam se super! Znam da se nekom to čini kao banalnost, ali ja sam veliki strašljivko koji se boji visina, strmina, uspona, padova i svega sličnoga.

Došlo mi je da se vratim i još jednom spustim po stepenicama :D

Što je još važnije, pomislila sam se kako puno toga propuštam jer sam strašljivac. Na moru bih se uvijek držala plićaka dok bi drugi plivali daleko, natjecali se tko će prije i dalje. S bicikla bih silazila kada bih pomislila da je strmina prevelika i da bih mogla pasti. Nikada se nisam pentrala po zidićima jer sam bila uvjerena da to ne mogu i da ću se ozljediti. Jedva sam se natjerala da uđem u čamčić na mirnom maksimirskom jezeru.

Da se razumijemo, nisam ja za stvari koje bi riskirale sigurnost, to ostavljam avanturistima i "adrenalistima", ali malo bih se mogla opustiti, zar ne? :)






Broj komentara: 9:

  1. Uuuu, nema boljeg osjećaja nego shvatiti da možeš nešto čega te bilo strah!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. haha e viš tak ti je i s konjom :P al da, i ja sam takva, svega me strah i onda mi kasnije bude žao jer nisam probala to i to, a imala sam priliku. to je ugl. zato kaj si u glavi stvaram najužasnije moguće scenarije :D al eto, u zadnje vrijeme se trudim ne biti tolika kukavica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. upravo tako je i sa mnom :D ma treba se opustiti!

      Izbriši
  3. "Čuvaj se, i Bog će te čuvati!", kaže se.
    Nije dobro biti u paničnom strahu, propuste se mnoge stvari, događaji, ali ja mislim da je strah prirodno usađen osjećaj i da je osjećati strah sasvim zdravo i normalno, održava našu vrstu na životu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jesi to bila tamo poslije Green Golda malo prije križanja s Držićevom? Tamo sam se i ja neki dan slučajno spustila :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajme poznat osjećaj! Uvijek sam na oprezu i veliki trtaroš sjedi u meni, ali kad se ovako nešto dogodi.. uf, najvažnija sam si :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...