nedjelja, 24. veljače 2013.

Prvi blogorođendan i nešto za vas!










Sretan mi prvi blogorođendan! :)



Ispričat ću vam priču zašto sam počela pisati blog. Htjela sam nekome ispričati svaki dan što me tišti, koje su mi misli u glavi, kako se osjećam, kako sam provela dan, što i s kim sam radila.
Tih dana kada sam se odlučila na pisanje bloga sam bila zbilja jako, jako loše. Neću vam otkrivati o čemu se točno radilo, ali bila sam nesretna zbog određenih situacije koja me tada zabrinjavala. Shvatila sam da moram sve te svoje negativnosti nekako profiltrirati, a da ujedno okolinu oko sebe ne opteretim s time. Htjela sam da sve moje brige prijeđu na neke tamo nepoznate ljude koji će možda slučajno pročitati i solidizirati se sa mnom.

A onda sam shvatila da sam na krivom putu. Shvatila sam da blogosfera jest terapijsko mjesto, ali ne na način na koji sam ja mislila da će biti. Blogosfera je mjesto gdje dođeš "upoznati" zanimljive ljude i kroz njihove priče i razmišljanje o njihovim pričama liječiš samog sebe. Nije mjesto gdje ćeš konstantno kukaki kako ti je baš danas loš dan i tako dan za danom (naravno, svi mi posegnemo za takvim postovima), već je mjesto gdje ćeš s drugima podijeliti ono dobro što ti se događa, ono u čemu si dobar i što te čini sretnim. Jer kada dobiješ pozitivan feedback na to sve, osjećaš se instantno bolje :)

Tako da ste kod mene mogli čitati o mom bajkiću i izletima s dečkom, o mojim putovanjima, saznati pokoji novi recept za kakav kolač, vidjeti što sam si kupila od oblekice ili jednostavno "saslušati" moje blebetanje o tome kakav mi je bio dan.

A najsuper stvar kod bloga je što ga čovjek počne sramežljivo pisati, ne predstavlja se imenom, ne stavlja svoje fotografije u početku, a zatim shvati da smo mi svi ovdje zapravo sa željom da se zna tko smo i što nas veseli i koje su nam svakodnevne brige.

Eto, zato jer ste mi svi ovdje super i jer sam vam zahvalna na komentarima koji me jako obraduju kada ih pročitam, nagradit ću nekoga od vas s dvije stvarčice koje sam sama izradila.

Nemam posebne i striktne uvjete za vas :) Komentar na post će biti dovoljan - što vam se sviđa, što ne, o čemu biste voljeli više čitati, koji dio bloga vam je najzanimljiviji, koji najdosadniji i tako to
(zajedno s e-mailom). Odlučit će se izvlačenjem papirića, uposlit ću P malo :)

(mogu sudjelovati svi koji prate blog i koji su s područja RH. Iako sam prvo bila napisala da mogu sudjelovati i blogeri iz susjednih zemalja shvatila sam da nisam u mogućnosti platiti poštanske troškove :( )

A poklanja se.....

Jedna mala slatka drvena kutijica svjetlozelene boje (koja se ne vidi jer nemam pravi fotić :( )


I malo ogledalce za u torbicu :)



Tko bude imao najviše sreće neka očekuje mail u inboxu :)
Sreća može stići one koji ostave komentar do 28.2. u ponoć.


Svima po jedna ogromna pusa :* :)




Broj komentara: 14:

  1. Srecan blogorodjendan!
    Ja bih samo volela da pises cesce a iz trke za nagradu se povlacim jer sam daleko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja bih to voljela, a nekako uvijek nešto se ispriječi :)
      Šteta što si daleko, ipak si mi ti jedna od prvih čitateljica :)

      Izbriši
  2. Draga, srećan rođendan. I da ih bude još mnogo, taman onoliko koliko tvoja želja i tvoje priče budu rasle!
    Ja imam oduvek ambivalentan odnos prema sopstvenim rođendanima...i ovaj tvoj me je zamislio...ja zapravo još uvek nemam jasnu svest o tome zašto sam započela pisanje bloga...znam samo da sam imala snaaaažnu potrebu da pišem...još uvek se u svemu tome tražim i neretko sam radije čitalac nego pisac...ali uživam u svetu koji sam ovde otkrila i to je valjda dovoljno :)
    Veliki pozdrav i dobro osmisli želju pre nego oduvaš svećice :)
    Ja sam iz Srbije, pa ne znam jesam li daleko. Neću biti nesrećna ni ako sam predaleko za ovo darivanje....najvažnije je da sam postala deo zajednice i da uživam u tvojim tekstovima :)
    stemarija@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti na lijepim željama :)
      nažalost, malo sam sad proučavala i shvatila da su poštarine za pakete preskupe za Srbiju, Bosnu itd :( a ja siromah student :)

      Izbriši
    2. hahahahaaa, draga, kao da sam i učestvovala i dobila :D Imam rešenje, utešna nagrada za nas van Hrvatske je-tvoj novi post ;)

      Izbriši
  3. Sretan blogorođendan :)) I neka ih bude još punoooo :)) Piši nam malo češće... samo to bih ti rekla... i nadam se da su svi tvoji problemi sada dio prošlosti :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan ti blogoroćkas i samo nastavi tako:))

    OdgovoriIzbriši
  5. Srecan rodjendan! :) Divan rodjendanski post si napisala... Ja te skroz razumem jer znas da sam slicno razmisljala... Zelim ti jos puno, puno blogorodjendana, sve lepsih, veselijih, vecih!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. dozivjela jos puno puno blogorodendana! :*
    martina.in.love @ gmail.com
    ku ti ja ku ti ja! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni se sviđa što često mijenjaš dizajn bloga, svaki je ljepši od prethodnog! Ali mi se ne sviđa što rijetko postaš. I teme su mi super, od recepata do putovanja do što si si kupila. Samo tako dalje i još više ;)
    girlygirliness@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Srećan rođendan! Dobro si definisala blogovanje.
    I ja želim da pišeš češće, iz Bosne sam pa preksačem giveaway, ali čestitam unaprijed dobitnici :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Prvo, sretan ti blogorođendan i šaljem ti jednu veliku pusu:)))))
    Drugo,najviše me zanimaju Ruke tj . tvoje ideje koje radiš rukama:)
    Treće, potpuno si u pravu ... Lijepo si opisala kako je to u početku bloganja a kako sada..Isto ja!
    Četvrto,potpuno te razumijem glede poštarine..Moji pokloni za Srbiju još u autu ( vozam ih)...Poštarina jednoga: 100 kn ( za nepovjerovati!!!)...Strašno, a cure osvojile nagradu kod mene i nikako im ih poslati...Užas!!
    Peto,želim ti još puuuno postova,sljedbenika, ideja i putovanja!!!! I naravno, blogorođendana:)

    soniakovac@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  10. e pa sretan ti blogorođendan :)))
    meni je jako drago što si počela pisati blog i slažem se, ja sam se kroz mjesece sve više otkrivala a počela sam incognito :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Sretan blogorođendan! I neka ih bude još puno, puno, puno! :*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...