četvrtak, 15. ožujka 2012.

Novi look i nove ideje

Pozdrav :)
Nadam se da vam se sviđa novi look mog bloga :) Onaj prijašnji je bio nekako mračan, iako je imao na sebi neke vesele elemente kao što su leptiri, srca i bicikli, ali pošto je došlo proljeće vrijeme je za promjene i to vesele :)
Pa sam se večeras odlučila promijeniti i ime bloga i njegov izgled. I nastalo je ovo proljetno izdanje s ptičicama i pastelnim bojama i moram vam reć da mi se sviđa :P ALI! Poznavajući sebe, već ću za mjesec do dva slagati novi look i opet potrošiti 3 sata na njega, al nema veze :) Zapravo mi se ni ovaj novi naslov nešto previše ne sviđa, ali nek bude tu za sada, dok mi ne klikne nešto super i pamtljivo.

Kaj još ima novoga? 

Dani su sve ljepši :D A to za mene znači bicikl, priroda, klupice, pivice na otvorenom, sunčane terase i nove odluke. Bicikl ću spimpati čim se vratim u Zagreb, malo ga oprati i podmazati, a možda i padne neki individualizirani look :) Jooooj, trebala sam ga spremiti u šupu, a ne ostaviti zavezanog za ogradu stubišta zgrade :/ Damn...Nadam se da će U-lock dobro služiti dok me nema...

U nedjelju planiram s dečko na Hrelić :) Nisam nikada tamo bila, ali znam da je to "leglo" super stvari, originalnih i jeftinih, raj za kreativne ruke željne preoblikovanja i davanja novog života i druge prilike starim stvarima. Veli dragi da uzmem 10 kuna i vratit ću se punog ruksaka :) Mislim da ipak malo karikira, al iskreno se nadam da ću uspjeti naći svašta zanimljivoga za malo para. Budem malo i pofotkala, pa piknem ovdje slikice :)

A u ponedjeljak imam još jedan plan :) Prijavila sam se danas na stranice Volonterskog centra Zagreb. Već neko vrijeme razmišljam da odem volontirati, pošto posla plaćenog baš i nema, a ja imam pregršt slobodnog vremena. Osjećaj kad napraviš nešto dobro je neprocjenjiv, tako da sam se danas odlučila prijaviti zajedno s frendicom za radionicu izrade uskrsnih ukrasa za štand udruge DON KIHOT - terapijsko jahanje. Radi se o petosatnoj kreativnoj radionici u kojoj ću pokušati dati svo svoje strpljenje i kreativnost da napravim što više i što bolje svega i svačega :) Samo se nadam da će biti mjesta još kad pošaljem prijavu...Drž'te fige!

Sljedeći tjedan imam i zadaću obići hobi dućane i vidjeti što bi mi trebalo za neki projektić koji će mi financirati dragi za rođendan, ono o čem sam pisala u prošlom postu. Bit će to dugotrajan i mukotrpan izbor, ali dat ću sve od sebe!

Svašta mi se, kao što vidite, vrti po glavi, samo se nadam da ću uspjeti sve ostvariti prije no što me opet ščapi zločesta lijenost i dugo spavanje svaki dan :) 

Za kraj opet jedna super pjesmica, vesela i đuskava :)




4 komentara:

  1. Jesi ulovila što na Hreliću? Ja sam tek doselila u Zg pa također nisam još išla ali planiram - treba mi nešto čudno i otkačeno za zid u dnevnoj pa se nadam nešto upecati :)

    Što se tiče volontiranja i ja planiram ali nikako da krenem!

    OdgovoriIzbriši
  2. hehe, zanimljiva priča s hrelićem, naime, večer prije smo i dečko i ja bili vani i nismo bili baš sposobni za pedaliranje do tamo, osobito jer treba doći poprilično rano ak nešto hoćeš uloviti. al svakako idem prvom prilikom :) sretno s traženjem mističnog predmeta ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Idemo na Hrelić! Osobito jer sam bila u Second Hand Shopu i ulovila 2 fora stvarčice! A treba mi neko lijepo ogledalo za sobu koje bih mogla naći na Hreliću :)Lijep ti je novi dizajn! :*

    OdgovoriIzbriši
  4. može cimi, hvala cimi :D ak budeš i dalje dobra cimi, kupim ti nešto za 2 kune :P :*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...