petak, 13. srpnja 2012.

Ljetni swap by Lilla Indigo

Kad sam kao relativno novopečena blogerica vidjela da Lilla Indigo da organizira ljetni swap, odmah sam htjela biti dijelom toga :)

Znala sam i što ću pokloniti - jednu od svojih Cooksica, i to onu tirkizno-svijetlozeleno-zlaćanu jer se uklapala u boje koje je Lilla zadala za swap. Za para sam dobila Suzanu s bloga Made by Suzana, čija su ljubav nakit i izrada istoga, te izrada drugih kreativnih stvarčica. 


Naravno da je bilo problema s poštom :) Mislila sam su i naušnice i prsten koji mi je Suzana poslala netragom nestali kao što je nestala i ogrlica koju sam dobila od Sare i već sam se pomirila s time da su problemi s poštom moj peh. Srećom pa ipak nije tako :) Dogodilo se to da poštar nije malo mućnuo glavom i zaključio da kućni broj nije 101b nego 10/b, pa se pošta vratila Suzani. Poslana je još jednom i stigla već sutradan. Čim sam vidjela paketić u sandučiću odmah sam ga na licu mjesta raskopala i razvuko mi se osmijeh na lice :) Taman sam kretala u grad i prsten mi se savršeno uklapao u outfit, međutim, zločesti poštar je očito u svojoj velikoj vreći kuvertu dobro izgnječio i alkica od prstena se bila odvojila :( Čim sam se vratila odmah sam to slijepila i sad je super. Dosta blabla, evo kako izgledaju naušnice i prsten:


Hvala Suzani na lijepom nakitu i hvala Lilli Indigo što nam je omogućila da se ovako lijepo međusobno darujemo :) 


Broj komentara: 9:

  1. Super, jako mi je drago da je paketić napokon stigao i da ti se svidio swap!

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš mi je drago što je peh s poštom iza tebe :) Pokloni su svi super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično ti stoji i zaista nosi često jer si se izborila za svoj poklon. Ja se idem malo ljutiti na poštare i njihovo razumijevanje adresa...

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepe poklončiće si dobila!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...