ponedjeljak, 2. srpnja 2012.

Vratio mi se funk! :)

Danas je bio red za čišćenje sobe, one doma. Kak imam liniju i to poprilično moćnu, a nažalost je skoro nikad ne palim, mislila sam se kak bi bilo baš dobro da malo iživciram susjede glasnom mjuzom :) Metla i krpa u ruke, laptop priključen na liniju, winamp stavljen na random i idemo! Pustila sam winamp da sam bira muziku kak mu se sprdne i moram reći da je pogodio. Malo sam se razbacivala po sobi, pjevala, a sluha nemam, đuskala, stupala i slično. Većinom su na repertoaru bile disko stvari iz 70-ih i 80-ih, inače muzika koja mi se jako sviđa i koja mi nikada neće dosaditi. Mislim da su za to krivi moji roditelji koji su kao mladi par stalno hodali po diskačima s takvom muzikom i, na kraju krajeva, upoznali se na dočeku Nove godine, mislim 1984., uz Boney M.

Imam poster na zidu, još od 8.2.2008., koji sam "ukrala" u pothodniku na Savi vraćajući se izvana. To je zapravo poster koji poziva na Funky situation u Boogaloo, na koji smo prije jedva čekali otići kad god je bila prilika. Ajme, plesala sam tada cijeluuuuu noć bez stajanja, imala sam taj "funk" u sebi. I onda je jednostavno zamro. Danas sam ga opet pustila malo van da se ispleše, a čini mi se da ću morati i češće jer mi baš paše :)


Između ostaloga tu piše: "The one thing that can solve most of our problems is dancing" James Brown
Pa ima u tome istine. Kao da se hormoni sreće oslobode i sve se čini nekako lakšim. 

Kak vi stojite s mjuzom prošlog stoljeća? Ili slušate samo ovo novo? Volite li plesati? Ste više za plesanje u paru ili solo razbacivanje? Ili ste od onih koji kad dođu negdje stoje u kutu i promatraju druge?
Da vas čujem :D

Broj komentara: 9:

  1. Bolje s mjuzom prošlog stoljeća nego današnjom.
    Nekad me bilo sram plesati danas nemam inhibicija već se razbacam po podiju, travi, kafiću s ozbiljnim stavom bolimećošakitis :)

    OdgovoriIzbriši
  2. i ja definitivno bolje stojim sa starijom mjuzom, o, da, a od novih bendova slušam ionako one indie za koje nitko nije čuo :D
    drago mi je što ti se vratio funk!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja isto nekad zalutam među te novije indie bendove, ali me većinom kratko drže. ovo starije je uvijek dobro :D

      Izbriši
  3. I ja volim iživcirati malo susjede glasnom mjuzom, posebno zato što oni nama često znaju raditi probleme.
    I obožavam plesati, žao mi je što kod nas nema neki pametni disko ili nešto, jer se sad ludiram do besvijesti samo u sobi.
    A volim plesati i u paru a i solo se razbacati :)))
    Mislim da sam otišla u krivu profesiju, morala sam odabrati nešto umjetnički ili plesno.. oduvijek mi je bio san nastupati na pozornici, plesati u mjuziklima i slično.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. većina nas zaluta u krivog profesiji, nažalost :/ ali se barem privatno možemo baviti onime što nas zanima :)

      Izbriši
    2. Tako je. Ja tražim posao u struci ili u onome što me zanima, a u sebi se nadam da ću se jednog dana baviti nekom vrstom umjetnosti koja me zanima.

      Izbriši
  4. Joooj, pa i ja sam iz prošlog stoljeća!!I naravno da me mjuza prošlog stoljeća ( kako to zvuči zastrašujuće!!!) uvijek "podigne"!!! Slušanje , skakanje, pjevanje,izluđivanje okoline..JEEEEEE!!! Samo što za žene u mojim godinama susjedi pomisle da sam "pukla", što i nije daleko od istine:):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma susjedi ko susjedi :) treba se ponašati kako se osjećamo, a ne kako bi bilo dobro i pravilno. šišaj to :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...