četvrtak, 10. siječnja 2013.

Najdraža stvar na svijetu

Danas sam izvela svoju najdražu stvar na svijetu u vožnjicu :) Topao dan, skoro pa sunčan i puno obveza u gradu - na više mjesta u gradu, i jednostavno mi se nije dalo tramvajima. Iako sam još prije dva dana imala temperaturu (neka me viroza šćapila) i iako kašljem, nisam mogla reći "ne" svom biciklu. Jadničak već dva mjeseca, ako ne i više, tužno čeka da ga se provoza. 


Prvo smo napumpali gume, valjda dovoljno :) Jednom me jedan striček na benzinskoj upitao: "A na koliko bara pumpate gume?". Odgovor je bio: "Ja to po osjetu" :P Kaj ja znam koliko bara...bitno da ne leže gume kad sjednem na bajk :P

Pa smo se vozili do plinare, pa malo do Svetica da si pozdravim dečka, pa u Gradsku knjižnicu gdje sam skoro ispilila na živce zbog njihove sporosti i pokvarenih računala, pa do elektre i natrag doma. Osjećala sam se tak dobro kad sam se vratila u stan, imala sam osjećaj da bih mogla sve, tak me neki osjećaj snage i volje oblio :)

Mislim da ću nagraditi biciklić novim zvoncem, tj. obojat ću ovo staro, tek toliko da i on ima neku novu "krpicu" za proljeće :)


Koja je vaša najdraža stvar na svijetu? Pri tom ne mislim na "moj dečko", "moja mačka" :P

I da, sretan vam svjetski dan smijeha! :D


Broj komentara: 8:

 1. super postić mislim da nebih mogla izdvojiti najdražu stvar jer su to moje knjige a imam ih dosta :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Weeeeeeee jedva čekam da provozam svoju bebu :D Hm, meeeni je najdraža stvar trenutno fotić :)

  OdgovoriIzbriši
 3. silikonska špatula za kolače :D to mi je prvo palo na pamet, iako ima još stvari koje bi s njom dijelile prvo mjesto :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Aj jes cool to što možeš voditi biciklo, kod nas je previše brda za to :).
  Nemam pojma, možda moje knjige...

  OdgovoriIzbriši
 5. Ne znam koja mi je najdraža stvar, imam toliko stvari koje volim i koje svakodnevno koristim, ali ne mogu se odlučiti. Da su osobe u pitanju, odgovor bi bio momentalan. ;)

  OdgovoriIzbriši
 6. Moj GalaxyS2 :) da ga izgubim, NE DAJ BOŽE, bila bi k'o bez glave :D

  OdgovoriIzbriši
 7. Moj e book reader...moj Kindl...one and the only...decko ide posle njega ;-)

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...