nedjelja, 7. travnja 2013.

27.


Rođendanski post :)

Dok čituckate kako sam se provela, što sam dobila za poklone i slično, poslušajte si ovaj No.1 na dan 5.4.1986. godine :)




Ako vas zanima koja je pjesma bila No.1 na dan vašeg rođenja, provjerite ovdje.

O rođendanskoj fešti sam već pisala u prošlim postovima, pa ću to preskočiti. Samo jedan update s fotkom s fešte :) I smiješna mi je ova fotka jer izgleda ko da mi P sjedi na ramenu :D


Sam rođendan je bio očajan. Zbilja valjda najgori do sada. Radila sam cijeli dan. Došla doma tek oko pola 6, umorna, gladna i žedna. Prošlu noć imala prepirku s bratom i nisam skoro ništa spavala od muke i razmišljanja. Prva svjetla točka je bila kada sam si skuhala nešto fino za ručak i smazala cijelu Milku. Onda sam se na brzinu sredila za grad i našla se s P da ga počastim cugom i kolačima. Otišli smo u Millenium, di sam od silnih kolača naručila baš onaj koji ne valja. P je imao svojih problema pa nije bio baš raspoložen. Nekako smo se ipak iskoljebali iz razmišljanja o svojim mukama i spasili večer i ostatak dana. 

Sinoć sam pozvala k sebi samo svoje cure, na kolače, alkohol i tračanje.
Bilo nam je super! Nažderale se kolača, popile si, prisjećale se ludih dana dok smo izlazile i gluposti koje smo radile, tračale, smijale se. I zaključile da što smo starije, to smo ljepše :P
Recept za kolač bude na blogu čim mu smislim ime :)


A sada pokloni :D

Ovo je bio poklon od seke :) Pratila me u ponedjeljak na autobus za ZG. Cijelo je vrijeme skrivala iza leđa nešto, a onda prije nego je stigao bus mi uručila malu ukrasnu vrećicu u kojoj je bilo plišano srce i hrpa pomiješanih slova. Dobila sam naputak da kad dođem u ZG da to složim i odgonetnem što piše. A piše ovo :) Moja brižna seka <3



Od mame i tate sam dobila nešto konkretniji poklon, pare na karticu :) Nažalost, otišlo sve na režije :(

Frendica koja je sa mnom slavila roćkas poklonila mi je maslac za tijelo od firme za koju radi. Ako ste se kada zaputili u Arena Centar ili Avenue Mall, ona vam je jedna od onih cura što vas ugnjavi da probate kremu za ruke :P
Ali, proizvodi su zbilja jakooooo dobri. I dugo traju. Nažalost, preskupi su, bar za mene :/



Od svojih bivših cima ( Remetinečki gaj u <3) dobila sam ovu lijepu unikatnu šalicu :D I sada sve što pijem, pijem iz nje :D Ako se dobro zagledate, vidjet ćete na rami biciklića šifru za net koju smo koristile kada smo živjele skupa. Baš su se lijepo dosjetile! :)


Idemo dalje! Ovaj prstenčić sam dobila od dvije frendice s faksa. Slatki je i lijepih boja, samo što se ovdje loše vidi :/ Al se zato dobro vide mje ispucane ruke :D Strgala sam ga odmah na fešti jer mi je netko sjeo na ruku. Pa sam onda živjela tjedan dana u uvjerenju da sam ga izgubila, da bih ga našla, zalijepila i kao da se ništa nije desilo!


I šećer na kraju :) Poklon od P-a. Kuharica Jamiea Olivera! Uručio mi je ujutro u krevet čim sam progledala. Mama me zafrkava da baš zgodno što mi je kupio kuharicu, da mi poruči di je ženskom mjesto :P Ali ja znam da to nije tako. To što mi ju je kupio znači da me sluša dok gledam Jamiea i kukam kako dobro kuha i zašto ja ne mogu to tako brzo i da bude tako lijepo :)

I naravno, lijepa posveta u knjizi :)

Plus ću još dobiti izlet u Graz kada zatopli. Nema boljeg poklona od putovanja :)
I od toga da me svaki dan strašno jako usrećuje u svakom pogledu :)






Broj komentara: 12:

  1. Sretan rođendan!! Cure mi sline od kolača :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim ti sreeetan rođendan:) Drago mi je da se susrećeš sa svojim curama i to nemoj nikada preskakati!!!!!
    Hm,hmmmmm..Kuharica?! Putovanje može proći,čak što više ali kuharica?!!!! Malo bih se složila s tvojom mamom...Ja sam jednom dobila veeeeliki lonac i nikada više...Još malo ga je dobio nazad ali praznog..Nije da mi ne treba, kuham u njemu pekmez,šunku ,paradajz za zimnicu..Uglavnom, samo ja kuham i kukam.....Uživaj sa svojim dragim i svojom EKIPOM:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Sonaj :D
      hahaha, znači tako, ima nešto skriveno u tom poklonu :) pripazit ću, hvala na upozorenju :)

      Izbriši
  3. kolac je bio najfiniji kolac ikada! svaka cast na umijecu :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan ti rođendan! Baš lijepe poklone si dobila :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Srećan rođendan....Grac i ljubav...šta ćeš više :*

    OdgovoriIzbriši
  6. kasnim, al sretan rođendan! nek ti se ostvari sve što priželjuješ <3

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...