četvrtak, 20. lipnja 2013.

DM ženska utrka

Ići ili ne ići? Bilo je pitanje taj dan, tj. u subotu, jer smo i frendica i ja bile umorne i nikakve. K tome je bilo i vruće, iako, s obzirom na danas, rekla bih da je bio baš ugodan dan. 

Procedura je bila sljedeća. U DM-u je trebalo zamijeniti 20 bodova s active beauty kartice za majicu za utrku. 

Majica je napravljena od najneprozračnijeg materijala koji postoji, tako da je to bila još jedna otegotna okolnost uz ionako visoku temperaturu zraka.

Do Bundeka smo bajkovima, zavezale ih na sigurnom i upustile se u more žena u zelenim majicama. Uzele narukvice/akreditacije i bocu vode i krenule u obilazak štandića s besplatnim stvarčicama :D Žene ko žene, gurale su se i čekale u redovima da ugrabe koji tester. One nadobudne su se na suncu razgibavale prije utrke (mi nismo :P)






Utrka je počela u 18 sati. Zamislite preko 1000 žena naguranih u start širok 5 metara :D Prvih 50 metara smo cupkale skoro na mjestu i smijuljile se, dok se one bolje nisu probile naprijed, a one lošije i one kojima nije bilo do utrkivanja zaostale. Frendica i ja smo se držale zlatne sredine i moram priznati da smo više trčale nego hodale :D Ona je u pola utrke našla nečiji mobitel na zemlji, pa nas je to malo usporilo, ali smo nadoknadile trčanjem prečacem :P Nismo bile jedine. Zapravo uopće nije bilo bitno drže li se svi pravila i slijede propisanu liniju, većina žena je došla protrčati to zabave radi i iskustva radi. I radi besplatnih stvarčica :P




Utrku smo završile za nekih 15 min, trčao se veliki krug oko velikog i malog jezera. Ja sam odmah potražila hlad i jedva čekala da skinem sintetiku sa sebe. Zatim smo svoje narukvice zamijenile za nagradu :) Bome bilo je svašta u toj torbi! Evo i što:




Bio je tu još i Radoxov gel za tuširanje, ali miriše dosta na muški, pa smo to poklonile dečkima :)

Nakon utrke su bili koncerti Ivane Kindl i Nine, ali nismo ostale. Naši su nas muškarci čekali :D

Zanimljivo je nešto tak napraviti s vremena na vrijeme i biti dio nečega. Koliko god da smo se nećkale i tužile se kak je vruće i kako smo umorne, bile smo hepi na kraju :)

Broj komentara: 5:

  1. Lijepe stvarčice ste dobile i neka ste se zabavile :D

    OdgovoriIzbriši
  2. baš zvuči dobro ta utrka! i još pokloni;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš zanimljivo! Pa naravno da ste bile zadovoljne, kad vam je bilo zabavno, korisno i još ste dobile hrpu poklončića :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Hey,
    Nice blog..
    Would you like to follow each other on GFC and bloglovin..!!!
    Keep in touch,
    www.beingbeautifulandpretty.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Iduće godine idem i ja trčati/hodati! :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...