petak, 19. srpnja 2013.

13 used to be my lucky number

Nema me dugo u blogosferi. Žao mi je zbog toga, ali nekako nisam imala volje za tipkanjem ičega.

U zadnje vrijeme stvari nikako da krenu na bolje. Toliko o tome da je 13 moj sretan broj, jer ova 2013. i nije baš nešto. Toliko mi se problema nakupilo i čim se jedan riješi, naiđe drugi. Vrlo frustrirajuće i opasno za psihu.

Ljeto nam je došlo, kao bezbrižno doba godine, ali mu se ne radujem previše. Smrtni slučaj u obitelji, pogoršanje situacije s osobom o kojoj sam pisala dva puta već na blogu, problemi sa stanom, manjak novca, pogoršanje zdravlja zbog nerviranja...sve to učini vrlo lako da čovjek izgubi volju za stvarima koje voli, a među njima je i pisanje bloga.

Danas sam razmišljala da ne vrijedi gubiti živce, da ne vrijedi kukati jer se sve kad-tad riješi. Vrijeme prolazi, s njime i loši osjećaji, loša sjećanja. S druge strane ima i dobrih stvari u kojima treba uživati, pa čemu onda nastaviti plakati?

Napravit ću ovo ljeto ipak dobrim. Završit ću taj faking diplomski i usrećiti time tatu i mamu. Smaknut ću s uma nesuglasice s osobom s kojom ih imam, jer sam ja svoje učinila. Baka je ostala u lijepom sjećanju, neka me to tješi. A što se tiče para...nije sve ni u njima. Skucat će se već za more nekako, ne želim propustiti ta 4 dana s curama. I što je najbitnije, moj P me voli i u svemu razumije i podržava. 

Bit će sve ok :)

Broj komentara: 9:

  1. Ne da će biti sve OK, nego će sve biti super odlično prekrasno!!! :*

    OdgovoriIzbriši
  2. obično se skupe tako stvari u jednom periodu, pa je tarapana.
    ali gledaj to ovako, kad se sredi, sredit će ih se više i krećeš dalje s čistim računima.
    drži se..i sretno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Drž' se :) Znaš kak se veli... na kraju sve uvijek bude dobro ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Glavu gore...I moj sretan broj je 13 i vjerujem da će ovo biti naša godina ( iako me neki dan udario auto dok sam vozila bicikl, suprug ima ozbiljnih zdravstvenih problema,stric mi je na umoru...) Dobro se isplačeš,provozaš se na biciklu,sočno opsuješ i digneš visoko glavu...Ne daj bože većeg zla....Sjetim se onog vica kada su divljaci uhvatili Muju i Hasu i odlučili ih objesiti...Malo je morbidan ali kada budeš spremna za njega ja ću ti ga ispričati:)Drži se, mislimo na tebe i uz tebe smo:))))

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozitiva, to se traži :)
    Hrabro naprijed, vidjet' ćeš da će sve biti i bolje od očekivanog. :)
    Uživaj u ljetu :*

    OdgovoriIzbriši
  6. Drži se, bit će i dalje, to je samo naišao takav period :*.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma bit će sve dobro.. posloži što trebaš u svojoj glavi, da je sve na svom mjestu i razmišljaj o lijepim stvarima i tako će ti one doći u život... sretno s diplomskim i lijepo se provedi s curama :) A kad ljubav cvate, sve ostalo dođe polako.. :))

    OdgovoriIzbriši
  8. jooooj i meni je ova 2013.jedna muka živa...neke tuge i strahove mi je donela, ali opet...nastojim da je nasmejem, obojim, osunčam i dam joj neki prizvuk bezbrižnosti...šta znam ima još do kraja godine, možda se može izvući neka sreća :D Samo guraj napred, draga :*

    OdgovoriIzbriši
  9. Nikome ne valja 2013. proci ce i ona, doce bolje doba. Samo se ti drži, moja sućut radi gubitka, no gledaj da je sad na jednom prekrasnom mjestu. Uz tebe je cijeli svijet mila :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...