četvrtak, 16. veljače 2012.

Tko sam i zašto sve ovo? :)

Huh! Ovo uređivanje bloga traje poprilično dugo :D Ali nema veze, to je za mene piece of cake.
Napokon je došlo na red i pisanje nečega pametnoga i zanimljivoga, sad shvaćate zašto sam napisala da je uređivanje bloga bilo piece of cake. Za prvi puta ću se samo predstaviti, upoznati vas sa svojom osobom i svojim razlozima pisanja ovog modernog dnevnika, ili kako sam napisala u podnaslovu - dijela svemira za taloženje raznoraznih maštovito-kreativnih zamisli i kutka za filozofski trenutak.

Ovako nekako glasi moja osobna iskaznica, kada bih je sama pisala: imam 25 godina (još malo pa će biti i 26, oops), živim u Zagrebu s dvije superiška cimerice, završavam faks kao i svi uspješni mladi ljudi na prekretnici života tako da ne pišem diplomski :), družim se sa svojim prijateljima i volim se sa svojim dečkom. Volim rana jutra (koja rijetko ugledam jer volim dugo spavati :D), volim kasne večeri, kao što je ova. Volim voziti svoj bicikl, svog White bandita, i jedva čekam da zatopli da opet pedalam gradom i ne brinem se za kontrolore ZET-a. Volim peći kolače, kažu da se razumijem u to :). Volim uređivati svoj životni prostor - moja soba nikada nije duže od mjesec dana u istom rasporedu i istog izgleda, postane mi dosadna i moram je promijeniti. Volim izrađivati svakojake rukotvorine, ovisno o tome što mi padne na pamet i za što sam raspoložena. Ja sam ta koja zamata poklone, izrađuje čestitke i tako dalje :). Ima još puno stvari koje volim, ali o tom potom ;)

Vjerojatno vam je jasno što sam mislila kada sam napisala da će ovo biti dio svemira za odlaganje kreativnih misli. Nemojte ipak očekivati nešto spektakularno :) Kada nešto moje ručice naprave, ovdje ću objaviti postupak izrade i staviti koju sličicu. Ili kad spečem neki dobar kolač, ovdje možete očekivati recept i fotomaterijal za lizanje po ekranu :D 

Kutak za filozofski trenutak? Da,da, volim ja filozofirati. O životu, smislu života, prošlosti i budućnosti, razmišljati o svojim bližnjima i koji je moj odnos s njima. Svašta se bućka po ovoj 25 godina staroj glavici, moglo bi se reći i da je glavica iskusna, pa ćete možda pokupiti i neki dobar savjet ili mudru misao čitajući ove retke :)

Mislim da je ovo dovoljno za danas, skoro pa će 2 sata ujutro i vrijeme je za pajkenje :)

Laku noć! :*

E da, evo jedna meni omiljena pjesmica :)


2 komentara:

  1. Imam ideju! Ti peci kolače, ja ću ih degustirati i ovdje u živo prenositi kakvi su bili ;=) hihiihi, guess who ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. hahahaha, CIMI, može :) bit će to super iskustvo za nas obje :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...