ponedjeljak, 2. srpnja 2012.

Malo o ovom, malo o onom

Moja inspiracija je na nuli, možda čak i ispod nule. Što je obrnuto proporcionalno s temperaturama ovih dana. Pa ja to ne mogu trpiti, živčanim ko stara baba, mlatim lepezama po sebi, polijevam se vodom, stojim u gaćama pred ventilatorom, čak nosim i svezanu kosu u rep u javnost (jer imam komplekse oko svojih klempavih ušiju). Ništa mi ne pomaže i bum pukla :)
Zato sam danas pobjegla iz Zagreba malo doma k svojima. Ajme divote! Preko dana je vruće, ali u kući je super. U mojoj sobi koja je u polupodrumu je nekih 20-ak stupnjeva, baš kako volim :) Da ne moram u Zagrebu obilaziti arhive radi diplomskog i da mi dečko nije tamo, ne znam baš da bih ljeto provodila u gradu. 
Prošlo je više od tjedan dana da sam se vratila iz Gorskog kotara i malo sam se pribrala i okrenula svakodnevici. Prvo sam cmoljila i žalila se dva-tri dana kako ne želim povratak u realnost, ali me P brzo smirio svojim utješnim riječima :) Ima tu neku sposobnost da me brzo "zaliječi" riječima i postupcima, o čemu god da se radi. 
Ovaj mi post nema neku logiku u slijedu rečenica, ali ne mora uvijek ni imati :P

Cimerice nisam ni vidjela pošteno zadnjih dana jer su bile na Inmusicu. Ja nisam išla :( Žao mi je jedino zbog New Ordera čiji sam veliki fan. Ali s vedrije strane, čula sam ih s prozora stana :) Ma, preživjet ću. Ostali bendovi mi nisu bili po guštu, tako da sam zapravo sretna što sam uštedjela tih 300 kn. Zato sam sinoć provela ugodnu večer u Krivom uz pivicu s frendicom, dragim i njegovim frendom. Temperatura je bila pala, pivica uvijek dobro sjedne, a i dobro društvo :) Voziti bajk u pol 3 ujutro preko pola grada s nekoliko promila je čista uživancija! :)



Spasile smo neki dan cimerica i ja vrapčića koji je zalutao u stubište zgrade. Jadničak je nekako ušao i nije mogao izaći. Cimek ga je uhvatio u ruke, a ja mu oslobodila nožicu od prašine u koju se bio zapetljao i pustile ga u slobodu :) Baš smo bile hepi, osjećala sam se sretno i korisno.

Počela su sniženja, a ja siromašna ko crkveni miš :( Sve se bojim ići i pogledati koju krpicu, a baš bih si željela novu haljinicu i sandale. Tako mi i treba kad sam sve spiskala u Gorskom kotaru :P Šala, nije mi nimalo žao :)

Jučer sam se s P izležavala na Ribnjaku na dekici u potraži za osvježenjem (koje nismo našli osim u kontikiju, obožavam taj sladoled). Onda je pristigla skupina od 10-ak mladih ljudi, od kojih je jedan dečko bio obučen u haljinu i imao je šeširić na glavi, a svi ostali su nosili u rukama sklopljene kišobrane. I onda je počeo show. Taj lik u haljini je kao ubijao te druge i onda ih nosio u grmlje, uzimajući im kišobrane. A P i ja smo samo gledali i govorili WTF. Baš me jako zanima čemu je služio taj performans jer je izgledalo poprilično bizarno :)

I kaj da vam još kažem, niš. Nemam ideja, nemam volje, samo bih životarila negdje u hladu i čekala jesen. I još mi nisu stigle naušnice i prsten od Suzane što sam ih dobila u ljetnom swapu koji je organizirala Lilla Indigo :( Moja kutijica za Suzanu je stigla odmah sutra dan. Nadam se da se neće ponoviti situacija kao s ogrlicom što sam je osvojila na Sarinoj tvornici. Mislim da me poštar ne voli :( Nosi mi samo račune, ali ne i lijepe stvari.


Broj komentara: 20:

  1. Ni mene poštar ne voli, ne nosi mi ništa lijepo, ni paketiće ni ništa.. samo odbijenice za posao :))

    Da je bar kod mene u sobi 20 stupnjeva, zrak je baš teški i nije to lako podnositi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajoj, tebi poštar onda još gori, nadam se da će jednom donijeti i nešto pozitivno :)

      Izbriši
    2. I ja se nadam, već je vrijeme! :)

      Izbriši
  2. sad i mene zanima onaj performans iz parka;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da će to ostati misterij zauvijek :)

      Izbriši
    2. vidim da si se ti totalno uživjela u svoj hororac, pa ti se ideje protežu i na tuđe blogove :D

      Izbriši
  3. Iste smo si,potpuno iste,mrzim vrućinu i živčanim..ja sam od ove vrućine totalno bez ideja za bilo što,ali ipak trudim se natjerati malo pokrenuti:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. doma je sad super, ali čim se vratim u Zg opet ću postati bezvoljna :(

      Izbriši
  4. i meni kasne neke stvari koje već duže vrijeme očekujem poštom
    joj kod tebe doma je fenomenalno, u zagrebu mi je koma po ovom vremenu, koma! i to kaže ona koja voli vrućine :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije ni karlovac daleko od Zg, ali bar imate više zelenila i rijeke :)

      Izbriši
  5. I ja volim New Order ali nisam išla iz istih razloga kao ti...i po ovoj vrućini mi se ništa ne da. Nadam se da će ti stići paketić, a u međuvremenu mi, molim te pošalji sliku svoje kutijice da napravim kolaž svih radova:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, grozno je biti na vrućini na tak nekom festivalu među hrpom ljudi, lani sam jedva izdržala. mail poslan, valjda sad bude došao :)ne samo da mi ne dolazi prava pošta, nego mi se i ona elektronska gubi :P

      Izbriši
  6. Razumljivo je da se tako osjećaš i da ti se ništa ne da, nepodnošljivo je postalo, iako volim ljeto... I ja obožavam Kontiki, a nisam ga davno nigdje vidjela :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma mora biti kontikija u škrinjama, malo dublje zaviri :)

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. iz tvojih usta...najradije bih digla kredit, uzela P za ruku i pobjegla s njim di je najhladnije do jeseni :)

      Izbriši
  8. Nikad nisam dobro podnosila vrućinu i ne znam kako ću preživjeti ovo ljeto, a tek je počelo!
    Meni je žao što sam propustila In music samo zbog Gogol Bordella, volim te lude muzičare, ali eto, bit će prilike.
    Drži se do prve kiše!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i meni je fizički loše od nje. da mi je barem samo vruće, već bih nekako izdržala.
      bit će prilike, često oni dolaze u naše krajeve :) drž se i ti, zajedno smo jači :D

      Izbriši
  9. aha, kaj ćeš sad kad imamo klimu!!! :p

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...