ponedjeljak, 7. siječnja 2013.

Glitter tag


Evo nam još jednog zanimljivog tag-posta :) Ovaj puta mi tag šalje Girlygirliness, a ja na njega spremno odgovaram! Evo Girly, znamo se dosta dugo, ali možda ipak nešto nisi znala o meni:

Činjenica o meni broj 1.
Jako puno sanjam. Oduvijek! I obično se sjećam svojih snova, ponekad u detalje. Snovi uvijek uključuju meni poznate ljude u situacijama koje sam proživjela, samo se naravno u snu uvijek projiciraju na čudan i bizaran način :P Ili se radi o nečemu čega se bojim i što očekujem, pa moj mozak preko noći slaže scenarije. Ponekad poželim da prođe noć, a da se ne sjećam da sam sanjala, jer se ponekad osjećam izmoreno od toga. Evo sinoć sam s dečkom gledala neki film o smaku svijeta i naravno da sam sanjala jedan u vlastitoj režiji :)


Činjenica o meni broj 2.

Kako me tagirala Girlygirl koja je spominjala u svom glitter postu kak je izgubila pola zuba, to me sjetilo na jednu večer u Krivom putu, dok sam i sama čagajući i istodobno pijući pivu iz flaše ostala bez komadića prednjeg zuba. Zahvaljujući laktu Girlygirl :P Iako ona stalno poriče, ja znam da je ona krivac :) Molim javnu ispriku! Premda se danas niti ne primjeti da nema komadića zuba.

Činjenica o meni broj 3.
Uvijek lakiram nokte tri trenutka prije nego ću izaći iz stana. Znam da je ovo izazvalo zgražanje članica blogosfere koje uživaju u dugotrajnim lakiranjima noktiju :P, ali meni je to više neka vrsta obveze nego užitka. Tako da obično kasnije primjetim neke ogrebotine po laku nastale kopčanjem kaputa ili stavljanjem ključeva u torbicu.

Činjenica broj 4.
Obožavam kupovati stvari za stan. Košarice, posuđe, kutije, presvlake i takve gluposti. Vjerujem da takvi detalji čine prostor ugodnijim i toplijim za život. Mrzim minimalizam :)

Činjenica o meni broj 5.
Barem jednom mjesečno zasučem rukave i mahnito bacam sve stvari za koje smatram da mi samo smetaju po sobi jer ih ne koristim. Tipa stari lakovi za nokte, papiri za koje sam mislila da će mi poslije trebati, potrgane kopče za kosu, razvučene gumice, istrošene kemijske, potrgane štrample itd. Mrzim taloženje ičega.

1. Opišite kako je izgledala prva osoba u koju ste se zaljubili!
Uh, bio je to jedan mali crni u prvom osnovne :) Faca i to :) Jakoooo sam dugo bila zaljubljena u njega i jednog se dana odvažila napisati ljubavno pismo. Bilo je napravljeno s toliko pažnje, čak sam ga i namirisala. I onda kak sam bila sramežljivo malo biće, dala sam pismo frendici da ga proslijedi tom dečku. A frendica je bila malo kuja pa je pismo bacila u kontejner jer se i njoj sviđao taj dečko. Ko bi reko, imali smo tada samo 8 godina. Bitch.

2. Idealan posao.
Kreativan. Inovativan. Svaki dan drugačiji. Ja šef.

3. Zašto je glitter važna ljudska izmišljotina?
Iskreno, ne znam :D Ne koristim ga uopće, ali bi mi možda svijet bio šareniji i veseliji da ga počnem koristiti.

4. Koja je, po vašem mišljenju, najgluplja ljubavna priča?
Sve one u kojoj se jedno (ili oboje) od ljubavnika na kraju ubiju zbog neuzvraćene ljubavi ili zbog nekih drugih okolnosti zbog kojih ne mogu biti skupa. Puno riba u moru...

5. Da ste životinja, najvjerojatnije biste bili...zato jer...
Zec. Jer je plašljiv i obično malo buckast :)

Kako je ovo glitter tag, a ja glitter baš nikakav nemam, umjesto toga vam dajem nešto drugo blještavo, svoje "reciklirane" božićne lampice koje su sada moja mala lampica na noćnom ormariću :)



A tag goes tooooooooo.....

Tko god želi upoznati nas sa činjenicama o sebi i tko god je zaljubljenih u glitter :)

Broj komentara: 8:

  1. Sve znam SVE!! Ali ovo s pivom meni totalno nejasno, pa ja da pijem pivu, pfffff :D :D Oke oke priznajem, šanse su velike da jesam soooorryyyyyyyyyy :D :D Nije loša lampa. Sexy ugođaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja sanjam puno.. i neko vrijeme sam zapisivala snove, ali sam odustala.. Svaki upis je dobivao 5-6 stranica i bila sam prelijena svako jutro prenijeti 3 snova na papir. Sad mi je žao što nisam nastavila.. bilo je zanimljivo čitati xD

    OdgovoriIzbriši
  3. Tko bi rekao da curica od 8 godina može biti tako zločesta :D Lampica je super, ljubomorna sam jer su svjećice u mojoj sobi krepale prije dva dana :(

    OdgovoriIzbriši
  4. hahah ovo s pivom je najjače :D pitam se koja je to već bila po redu :P
    ccc kakva je to frendica? 8 god. a već tak zajebana.
    slažem se s curama, dosta dobra lampa ^^

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja puno sanjam, i često se sjećam snova. A ponekad mi se dogodi da se sjećam sna kad se probudim ali ga kroz koji sat zaboravim i više se ne mogu sjetiti. A najviše se slažem s onim što si rekla o kupovanju stvari za stan. I ja to obožavam iako još ni nemam svoj stan :). Kad ću ga imati ne znam gdje će mi biti kraj. Posebno stvari za kuhinju, njih uvijek i svugdje škicam :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...