četvrtak, 17. siječnja 2013.

Nosi mi se crna boja

Ovo sam ja prije jedno 3-4 godine:


Mlada, šarena, bezbrižna :D Što više boja na meni, to bolje! I sviđa mi se taj stil još uvijek. Međutim, ne znam što mi se događa u zadnje vrijeme. Nisam toga bila niti svjesna dok nisam danas počela fotkati nove stvarčice koje sam si kupila da vam pokažem tu na blogu. Sveeeeee crno. Lijepo je to sve, ali CRNO! Pa kaj mi se desilo :( Jesam li odrasla, jesam li se uozbiljila? Ne sviđa mi se to nekako. Mislim da će proljetni šoping biti u điru ovih gore slika :)

No, da vam pokažem što sam to sve šopingirala u zadnje vrijeme:



Prvo je tu ova super haljinica iz Pull & Beara. 200 kuna, na sniženju. Nemam niti jednu crnu haljinicu pa sam se odlučila na ovu, za doček nove godine.Što reći, obožavam čipku :D


Uz nju sam nosila ove cipelice iz Deichmanna, 200 kn također. Ne nosim inače visoke pete, ali mi je baš bilo došlo da si kupim jedne :) I moram priznati, dobar je osjećaj s visoka :P



Styling sam upotpunila ovom malom crnom torbicom. Niti nju nisam imala do sada. Dobro, jesam jednu, ali ta je toliko ofucana i spaljena čikovima da nije za javnost :)


Kad me dečko vidio u ovom svemu, pitao me jel idemo na sprovod ili na doček :D Ali ipak mu se svidjelo :P

I zadnja stvar su čizme, prave kožne zimske čizme. Bile su 890, kupila sam ih za 620 kn, u dućkasu Moje cipele u Avenue mallu.  Znam, puno je, ali dosta mi je onih jadnih čizama koje sam do sada kupovala koje se odlijepe, popucaju i promočaju. I lijepe su :)


I za kraj, nešto malo šminke. Inače, moja se šminka sastoji od pudera, maskare i tuša za oči. Ne volim komplicirati. Od kada znam za sebe, tak se šminkam. Maskara je Manhattan, i nisam zadovoljna s njom. Četkica je kratka i mala i zavojita i imam osjećaj da ništa ne ostaje na trepavicama. Tuš sam kupila ovaj put u olovci, jer nisam bila sretna s onim tekućim. Ruke mi se previše tresu da bih ga mogla nanesti u jednom lijepom potezu. Ovaj je puno bolje rješenje za mene :)


Sad čekam da se plate režije, pa što ostane ide u šopingiranje stvari na sniženju :)

Broj komentara: 11:

  1. kaj fali crnome? :D trebaš vidjeti moj ormar haha. lijepa mi je ova karirana jaknica na prvoj fotki al čizme su fkt predobre! i ne, nije to puno para sve dok se one drže i ne premaču.. ak se mene pita, super investicija ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Cizme, cizme!! <3
    A ja posle onako sarenog leta posivela :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se sve sviđa, a čizme najviše!
    Haj šta fali, to je faza, ja sam imala jednom fazu kad sam nosila uvijek crnu, a nisam bila gotičarka :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam u sumraku, ti u crnom..Takva je "klima" ovih dana..ne mislim samo na vrijeme....Volim crnu iako često nosim smeđu.Kada smo kod boja,iste cipele iz Deichmanna imam i ja samo smeđe i , moram se pohvaliti, dobila sam dobre kritike:) Haljinica mi je predivna:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super stvarčice.. što ima veze da je crno, toga uvijek treba i crno uvijek možeš kombinirati sa svačim i obući kada nemaš inspiracije slagati neke šarene kombinacije :)) Ali haljinica je baš baš slatka!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Crno je univerzalno i seksi. Svako ima svoju crnu fazu u životu. Ja sam svoje crno nosila dvije godine. Sad se to malo mijenja, ali nije previše kričavo. Odrastamo ipak, mijenjamo se. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. krasna si mi na ovoj slici u haljini. ja mislim da,naravno,svaka žena mora imat bar jednu crnu haljinu :)
    ja imam faze, preko zime obično nosim samo crno i bordo :D onda se preko ljeta malo razblještavim, i tako u krug. te su faze sasvim normalne :)
    npr, i ja se pitam jel ja odrastam baš zapravo sad, jer sam počela kupovat svilene košulje i cipele na petu :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Divna si u kakvoj god kombinaciji bila,sa takvim osmjehom koji imaš, boje su zaista nebitne:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čizme kakve bih i ja kupila! I ja sam se uhvatila prije godinu -dvije kako sam zaredala previše kupljenih crnih stvari..i optužila za to proizvođače odjeće, koji kao da su se urotili pa sve najbolje proizvode u crnoj boji ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Kod mene situacija skroz suprotna, bila sam sva bež i crna i onda odjednom bojeee :)
    Zabavno mi je ovo sad, al mislim da ću se u jednom trenu ipak vratit na moju monokromatiku, ipak sam to ja :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...